استاندار فارس گفت: شناساندن میراث فرهنگی بدون رسانه امکان پذیر نیست و اگر رسانه نباشد چنین جشنواره هایی اهمیت خود را نشان نمی دهند.

به گزارش هویدا آنلاین، حسینعلی امیری امشب_ سه شنبه پانزدهم آبان_ در آیین افتتاحیه سومین جشنواره بین المللی چند رسانه ای میراث فرهنگی که به میزبان شیراز برگزار می شود، اظهار کرد: شناساندن میراث فرهنگی بدون رسانه امکان پذیر نیست و اکر رسانه نباشد چنین جشنواره هایی اهمیت خود را نشان نمی دهند.

وی افزود: میراث فرهنگی هویت یک ملت و تاریخ و تمدن یک ملت را نشان می دهد و‌ ملت ها با تاریخ و گذشته خود هویت شان را پیدا می کنند.

استاندار فارس تصریح کرد: امروز بسیاری از کشورهای دنیا به میراث فرهنگی به عنوان هویت، تاریخ و تمدن کشورشان است می نگرند و برخی از کشورها در حال تعریف این میراث هستند.

امیری خاطر نشان کرد: در فارس حماسه و تمدن در یک مجموعه وجود دارد و این استان دارای تمدن غنی و به ویژه تمدن بشری است.

وی اضافه کرد: میراث فرهنگی تاریخ و‌ نمایه تمدن یک ملت است و این بخش در چنین جشنواره هایی کارکرد و قابل اعتنا و توجه است.

استاندار فارس ادامه داد: مهم ترین موضوعی که در حال حاضر در کشور به آن نیازمند هستیم وفاق ملی است و این وفاق با اجرای چنین رویدادهایی در دولت چهاردهم دنبال می شود.

امیری همچنین اظهار کرد: میراث فرهنگی گام بلندی است برای حرکت به سمت انسجام و بستری مشترک بوده تا فاصله ها را کم کند و این همدلی را به وجود آورد.

وی افزود: یکی از ابزار اصلی در شناساندن میراث فرهنگی، رسانه است که این بخش مردم را فرهنگ پذیرتر می کند و در فرهنگ سازی بسیار اثر گذار است و ما نیاز به اجرای چنین جشنواره هایی داریم تا تمدن و هویت خود را ارائه دهیم.

استاندار فارس تاکید کرد: استفاده از تمام بسترهای رسانه ای در برگزاری چنین رویدادی می تواند در این حوزه اثرگذار باشد. از سوی دیگر میراث فرهنگی می تواند یکی از بسترهای توسعه استان فارس باشد و این حوزه می تواند به عنوان یک گنج  باشد و یک آورده برای  همگان  باشد.

 ۴۵۰۰ اثر به دبیرخانه مرکزی رویداد ارسال شد

در این مراسم همچنین محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس اظهار کرد: این جشنواره از دو منظر حائز اهمیت است که در بعد اول ارتقا سطح داشته های ما بوده که با پیشرفت تکنولوژی، هویت های جعلی سبقه گرفته است و ضرورت دارد به این هویت بپردازیم و بعد دوم برگزاری رویدادهای گردشگری است که با اجرای این رویداها مقاصد گردشگری به گردشگران معرفی می شود.

وی با اشاره به اینکه استان فارس پیشانی توریست فرهنگی ایران است، افزود: شهر شیراز و استان فارس این افتخار داشت تا میزبان این جشنواره باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس تصریح کرد: در راستای اجرای این جشنواره تعداد ۳۵ پیش رویداد برگزار شد و بالغ بر ۴۵۰۰ اثر به دبیرخانه مرکزی رویداد ارسال شد.