به گزارش هویدا آنلاین، مجتبی دهقان پور تصریح کرد: برداشت ارقام تابستانه و پاییزه از مردادماه آغاز شده است و تا آبان ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ عمده ارقام سیب تولیدی استان فارس شامل گلاب تابستانه، گالا، فوجی، گرانی اسمیت و زرد و قرمز لبنانی است.
دهقان پور افزود: برداشت ارقام بهاره سیب شامل ترش مصری و گلاب در شهرستان های خفر و فیروزآباد از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شد و به مدت یک ماه ادامه داشت.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیشترین باغ های سیب استان فارس در شهرستان های سپیدان، اقلید، شیراز، مرودشت وآباده قراردارد، اظهار کرد: شهرستان سپیدان با تولید ۴۳ درصد از سیب استان فارس دارای رتبه اول استانی است.
دهقان پور اضافه کرد: میانگین تولید محصول سیب در استان فارس ۱۸ تن در هکتار است در حالی که میانگین کشوری ۷/۱۶ تن در هکتار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: سیب تولید این استان به علت شرایط اقلیمی خاصِ مناطق تولید، طعم و عطر مطلوب و کیفیت بالایی دارد که علاوه بر تأمین نیاز داخلی، بخشی از محصول نیز به سایر استانها و حتی بازارهای خارجی صادر میشود.
- نویسنده : لیلا کریمی
- منبع خبر : دریافتی
Tuesday, 2 September , 2025