رسمی که همچنان جان می گیرد ۰۲ مرداد ۱۴۰۳

یادداشتی به قلم علی اکبر سرباز شندی
رسمی که همچنان جان می گیرد

«علی اکبر سرباز شندی» روزنامه نگار در یادداشتی به عنوان «رسمی که همچنان جان می‌گیرد»به  بررسی رسم نادرست تیراندازی در مراسم عروسی و عزا در برخی مناطق ایران می پردازد که منجر به تلفات جانی و مشکلات اجتماعی شده است. و به تأثیرات منفی این رسم بر جامعه و به ویژه کودکان اشاره می کند و خواستار توجه بیشتر به قوانین و فرهنگسازی برای جلوگیری از این رفتارها است.

آقای پزشکیان نگرانم و میترسم ۲۳ تیر ۱۴۰۳

یادداشتی به قلم؛ «پویا محسنی» روزنامه نگار
آقای پزشکیان نگرانم و میترسم

یادداشت
دکتر پزشکیان برای ایران و برای عزت اقتصادی مردم آمده است ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

دکتر پزشکیان برای ایران و برای عزت اقتصادی مردم آمده است

تیم های اقتصادی ستاد دکتر پزشکیان، با تلاش شبانه روزی با بهره گیری از پیشرفته ترین تئوریهای اقتصادی، توانسته اند با تدوین استراتژیها و رهنمودهای جامع و مانع اقتصادی، مسیر علمی اصلاح ساختار اقتصادی کشور را ترسیم کنند.

مجلس ورود کند ۲۶ خرداد ۱۴۰۳

مجلس ورود کند

«ایرانی نیستی اگر بعد از رفتن به مطب یک پزشک با شمارش تعداد بیماران درآمد پزشک را حساب نکنی.» زمانی این جمله طنز خیلی فراگیر بود و می‌گفتند هر ایرانی حتما در طول عمرش حداقل یکبار پس از ماندن در صف بیماران در مطب پزشکان تعداد بیماران را در مبلغ ویزیت ضرب کرده است.

ویژگی های فعالان روابط‌عمومی ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

ویژگی های فعالان روابط‌عمومی

رصد، پایش، آموزش، کنترل و هدایت مستمر و یکپارچه وقایع پیرامون و اتفاقات حوزه تحت مدیریت، پنج عنصر فعال و موثر در روابط عمومی به شمار می‌روند و باید توجه داشت که شفافیت، ارتباطات صحیح، اطلاع یابی و اطلاع رسانی به هنگام در روابط عمومی امروزی به شدت کاربردی و مورد انتظار مدیران، افکار عمومی و مردم است.

چرا وزیر صمت از واردات خودرو دست دوم کهیر می زند؟ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

چرا وزیر صمت از واردات خودرو دست دوم کهیر می زند؟

صنعت خودرو ایران، علیرغم سابقه چند دهه­ای از زمان شکل گیری خود در دهه ۴۰ شمسی و با وجود چندین شرکت سازنده و مونتاژکار خودروهای سبک و سنگین، از مشکلات و معضلات متعددی رنج می برد که در رأس این مسائل، باید اقتصاد بیمار صنعت را برشمرد که ام المسائل آن تلقی می شود و […]

نقش شرکتهای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه ۲۷ شهریور ۱۴۰۰

نقش شرکتهای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه

یکی از مهم‌ترین ارکان بازار سرمایه، سهامداران نهادی یا به اصطلاح، حقوقی‌های بازار هستند که نقش بسیار مهمی را در روان‌سازی معاملات بازار، حمایت از بازار، کارا نمودن بازار، حفظ ارزش ذاتی سهام و بسیاری از کارکردهای دیگر ایفا می‌کنند یا به بیان بهتر، می‌توانند ایفا کنند.

آیا روند صعودی نفت عاملی برای رشد بازار سرمایه خواهد بود؟ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰
بررسی روند قیمت نفت و اثر بخشی آن در بازار سرمایه

آیا روند صعودی نفت عاملی برای رشد بازار سرمایه خواهد بود؟

در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی آمده است، ماه ژوئیه ناگهان روند رشد مصرف نفت در جهان معکوس شد و به دلیل تداوم شیوع دلتا، افق مصرف در چهار ماه آینده، یعنی تا پایان سال جاری میلادی تا اندازه‌ای مبهم شده است.

ضرورت بازنگری در دامنه نوسان بازار سرمایه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰

ضرورت بازنگری در دامنه نوسان بازار سرمایه

یکی از اهداف اصلی ناظران بورس‌های اوراق بهادار، اطمینان از منصفانه، کارآمد و شفاف بودن بازارها است.

چگونه می توان تورم را مدیریت کرد؟ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰

چگونه می توان تورم را مدیریت کرد؟

اقتصاد ایران با مشکلات متعدد داخلی و خارجی روبروست در شرایط کنونی باید به اولویت بندی مشکلات پرداخت. جناب رئیسی در جلسه تنفیذ تورم, کسری بودجه, ثبات بورس و کرونا را در اولویت قرار داد. وی مدعی شد برای همه مواد فوق راهکار دارد. امیدوارم به زودی راهکارهای دولت جدید, شفاف بیان شود تا دقیق بتوان آن را بررسی و تحلیل کرد.

واکسن های مرگبار ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

واکسن های مرگبار

درکشورهای دنیا به زبان های مختلف مردم را تشویق به تزریق واکسن فایزر و مدرنا می کنند اما در ایران واکسن های دسته چندم خارجی وارد کرده اند و مردم هم موش های آزمایشگاهی دیگر کشورها شده اند. درحال حاضر مردم به دلیل اینکه گرفتار کرونا هستند، ترس وجودشان را فرا گرفته است و حاضر هم نیستند پروتکل ها را رعایت کنند؛ بنابراین تا ارمنستان، ترکیه و کردستان عراق می روند تا واکسن تزریق کنند. در این میان، سودجویان و کلاهبردارانی هستند که از این ترس مردم سوء استفاده می کنند و به جای ژل و ماده اصلی واکسن، از آب مقطر یا مواد مخدر یا مواد سمی برای پر کردن ویال ها و شیشه های خالی واکسن استفاده می کنند و نسبت به توزیع ویال ‌های تقلبی در بازار با برچسب واکسن های معتبر اقدام می کنند. مردم نیز از ترس جانشان این واکسن ها را خریداری و تزریق می کنند.

اهمیت ثبت تجارب در بهبود نظام تصمیم گیری ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

اهمیت ثبت تجارب در بهبود نظام تصمیم گیری

یکشنبه سوم مرداد, حبیب لاجوردی دار فانی را وداع گفت. او با کار سترگ تاریخ شفاهی ایران که به مصاحبه با 134 نفر از شخصیتهای موثر ایران از 1299 تا 1360 پرداخت, خدمت بزرگی به کشور نمود. این مجموعه به نام تاریخ شفاهی ایران منتشر شده و همچنین برخی از مصاحبه ها نیز مستقلا به چاپ رسیده اند.