به گزارش هویدا آنلاین ، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت این محصول از سطح ۳۰ هکتار از باغ های بیضا از اواخر مهرماه شروع شد و تا اوایل آذرماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ علاوه بر باغ های تجاری “به”، این میوه پاییزی به صورت تک درخت یا حاشیه کاری مزارع و باغ های شهرستان بیضا کاشت شده است.
مویدی با اشاره به اینکه”به” میوه ای خوش طعم و عطر از خانواده سیب است افزود: عمده ارقام درختان “به” کشت شده شامل: شیشه ای و محلی است.
این مقام مسئول بیان کرد: این میوه اگرچه به صورت خام هم خوردنی است اما اغلب، بشکل برگه خشک شده “به”، چای “به” و به صورت مربا و کمپوت مصرف می شود.
او توضیح داد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، استفاده از روش های نوین آبیاری و تجربه بالای باغداران محصول تولیدی از کیفیت، مرغوبیت و بازار پسندی بالایی برخوردار است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بیضا عنوان کرد: میوههای خانواده سیب، مانند “به”، به دلیل داشتن اسیدهای کلروژنیک و دیگر ترکیبات فعال، برای سلامت قلبی-عروقی مفیدند.
Thursday, 21 November , 2024