مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: در سال جاری بیش از 300 تن کشمش مرغوب به شیوه سنتی در این شهرستان تولید می شود و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان صادر می شود.

به گزارش هویدا آنلاین، صدیقه مویدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستان‌های این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده است اضافه کرد: عرضه محصول این باغ‌ها به بازار تا پایان آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

او تصریح کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع می‌شود. مویدی عنوان کرد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال نسبت به سال قبل افزایش سه برابری دارد.

به گفته وی؛ سطح باغ های انگور این شهرستان یک هزار و ۶۰۰ هکتار است. این مقام مسئول پیش بینی کرد: از سطح این تاکستانها، به میزان ۲۴ هزار تن انگور از ارقام ریش بابا، عسکری، سمرقندی، نیریزی و رطبی برداشت شود.

او اظهار کرد: ۵۰ درصد انگور تولیدی بصورت تازه خوری، ۲۰ درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانه های تولید آبمیوه صنعتی و ۳۰ درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا توضیح داد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.