«سید احسان خاندوزی» امروز (دوشنبه) در همایش سراسری مدیران ستادی و اجرایی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، اظهار داشت: هزینههای سازمان اموال تملیکی زیاد نیست که نتوان در بودجه قرار داد. امیدواریم تا پایان ۱۴۰۲ امکانات، انبارها و کارکنان این سازمان را ساماندهی کنیم تا موانع برطرف شد.
وی با بیان اینکه سازمان اموال تملیکی سازمان رکوردها و رشدها است، گفت: برخی از آمارها و شاخصهای دستگاههای اقتصادی بهبود داشتند؛ اما سازمان اموال تملیکی نشانگر همت ویژه است که این بار بر زمین مانده شده را برداشته است.
وزیر اقتصاد ادامه داد: در حال ورود به دوره نوین این سازمان هستیم، اکنون اموال تملیکی و رسوب کالاها با یک جهشی نسبت به گذشته وارد فاز جدید شده و کالاهای اموال تملیکی به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان که سالها در انبارها باقی مانده بود، تعیین تکلیف شده است.
خاندوزی بیان داشت: سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی هزار خودرو متروکه را تعیین تکلیف کرد و شاهد رشد ۵۰۰ درصد میزان فروش و ۶۰۰ درصد اعاده کالا به تجار هستیم که این آمارها نشان میدهد که مجموعه به ظاهر کوچک اموال تملیکی در دولت سیزدهم چه اقداماتی انجام داده است.
وی تاکید کرد: این رشدها با تنگناهایی که وجود داست یکی از مصادیق برجسته است که نشانگر اراده مدیریتی در کشور است که این سازمان توانسته است این امر را محقق کند.
خاندوزی با قدردانی از عملکرد مدیرعامل سازمان سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: اجتهادی با تیم مدیریتی جدید شبانهروز فعالیت کرده است. در بعضی از استانها اموال تملیکی با کمبود نیروی انسانی مواجه است که باید حداکثر مشارکت را با قراردادهای شفاف و روشن برون سپاری شود.
این عضو کابینه دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: ما در مسیر هدفگذاری وزارت اقتصاد جهت تولید کسب و کار در کشور با فعالان اقتصادی در ارتباط هستیم، در حوزه مجوزهای کسب و کار تسهیل میکنیم تا با کمترین فساد و رشوه خدماتی ارائه شود.
وزیر امور اقتصاد و امور دارایی گفت: در اموال تملیکی نیز رهنمودهای رییس جمهور را دنبال میکنیم تا فعالیت اقتصادی را برای تجار تسهیل کنیم، از این رو عملکرد سازمان نیازمند ارتقا است تا به سمت سازمان نوین حرکت کنیم.
وی با بیا اینکه نظارت برخط بر انبارها وجود ندارد، گفت: باید در مساله هوشمندسازی بهزودی به نقطهای برسیم که بدانیم چه کالاها و با چه ویژگیهایی وارد انبارها و یا خارج میشوند.
خاندوزی بیان کرد: سامانهای شدن کالاهای اموال تملیکی موانع قانونی داشت که در احکام بودجه تلاشهای خوبی صورت گرفته تا با اجازه قانونی نقطهای را شاهد باشیم که هیچ خروج کالایی از انبارها بدون مزایده و از طریق دسترسی عادلانه صورت نگیرد.
وزیر اقتصاد و امور دارایی با اشاره به تدوین لایحه دوفوریتی سازمان اموال تملیکی تاکید کرد: هدف ما از تدوین این لایحه برای این است تا ما در حوزه مدیریت انبارها اختیارهای قانونی داشته باشیم و این لایحه پیش رود تا این سازمان به جایگاه حقوقیاش دست یابد.
وی ابراز داشت: گمرک همراه سازمان سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی است و بقیه دستگاهها نیز همکاری کنند.
Monday, 25 November , 2024