گفتگو با هنرمند ربابه فتحی ۱- خودتان را معرفی نمایید : سلام، من ربابه فتحی هستم، متولد سال ۱۳۴۰ در شهر تهران فارغ التحصیل رشته معماری از دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه شهید بهشتی تهران و همچنین از   دانشگاه تهران  در رشته معماری داخلی و HSE با  رتبه درجه یک فارغ التحصیل شدم […]

گفتگو با هنرمند ربابه فتحی

۱- خودتان را معرفی نمایید :

سلام، من ربابه فتحی هستم، متولد سال ۱۳۴۰ در شهر تهران فارغ التحصیل رشته معماری از دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه شهید بهشتی تهران و همچنین از   دانشگاه تهران  در رشته معماری داخلی و HSE با  رتبه درجه یک فارغ التحصیل شدم .

۲- در کدام شهر زندگی می کنید :

من ساکن شهر تهران هستم

۳- به کدام سبک هنری علاقه مندید؟ تمایل اصلی من به سبک انتزاعی الهام گرفته از تصورات ذهنی خود که منعکس کننده عناصر طبیعی رشته های عصبی موجودات و خلقت است.

۴- از کی نقاشی را شروع کرده اید؟

– رشته تحصیلی دانشگاهی من (معماری) دور از هنر  نبوده و گرایش من به آن هم می توان به نوعی از علایق من به هنر نقاشی – خطاطی و طراحی دانست از دوران دانشجویی سعی در افزایش مهارتهای بصری و تکنیکی داشتم . و با شرکت در کلاس های خوش نویسی انجمن خوشنویسان تجربیات تلفیقی خط و فرم به من  نشاط و شادابی و شوری مضاعف می داد.

۵-در رابطه با بیماری و تجربه هنردرمانی بفرمایید؟

به واسطه مشغولیت های زندگی در مرحله ای بعد از دانشگاه تا حدودی از علایق خودم دور ماندم ، و بیماری پارکینسون هم تا حدی من را از این مسیر دور کرد. لیکن  در سالهای اخیر نقاشی بخشی از زندگی من و دارویی موثر در راستای زندگی بود که کمک بسزایی به من کرد .  نقاشی در این مرحله به صورت جدی تر در برنامه زندگی من قرار دارد.و مصمم به ادامه آن به عنوان یک کار  در برنامه من است.

۶- چه هدفی برای ادامه فعالیت هنری تان دارید؟

نقاشی را وسیله ای برای رشد شخصی و ایجاد تعلق فردی می دانم که ارتباط با دیگران و احساس موفقیت را برایم خواهد داشت .بایداز نقاشی برای تحریک فعالیت های ذهنی و حفظ قابلیت های شناختی استفاده کنم.این امر در زندگی برای من باز سویی جهت نشان دادن عظمی راسخ و استوار برای سرمشق بودن فرزندانم نیز برگزیده ام. که پایداری و پشتکار را برایشان روایت کنم.

۷-توصیه شما به کسانی که شرایط مشابه شما دارند چیست ؟

– هر شخصی دارای ویژگی ها و توانمندی های خاص خود است , پیگیری علایق و استفاده از فرصت ها و از دست ندادن زمان مهم می باشد. پر کردن اوقات فراغت با هدف ارتقائ شخصیتی و والا را به همه  توصیه می کنم تا بالندگی شخصی و هویتی فرد به حد علی رسد .

۸- سخن آخر :

نقاشی نیاز به تمرکز ذهنی وعمل به فعالیتی خلاق دارد. آرامش فردی و دور شدن از هیاهوی محیط پیرامون به یک شادی درونی منجر می شود.