سیدحسین حسینیان در وبینار تخصصی مدیران بانک توسعه صادرات ایران با فعالان اقتصادی صادرکنندگان و مقامات استان آذربایجان غربی با اشاره به فلسفه تاسیس اگزیم بانک ایران برای حمایت و تامین مالی توسعه صادرات غیرنفتی، اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای بالای استان آذربایجان غربی و هم مرزی آن با سه کشور جمهوری آذربایجان، ترکیه و عراق، عملکرد فعلی شعبه بانک توسعه صادرات در این استان، نیاز مند توسعه بیشتر است.
وی با بیان اینکه قرار نیست به ظرفیت فعلی صادرات استان آذربایجان غربی بسنده کنیم، تصریح کرد: ظرفیتهای صادراتی استان آذربایجان غربی باید شناسایی شود تا بانک توسعه صادرات در مقام تامین مالی آن بر آید.
رییس اداره کل صادرات بانک توسعه صادرات با اشاره به خدمات متنوع این بانک به ویژه برای صادرکنندگان، اظهار داشت: بانک توسعه صادرات به طور عمومی تمامی خدماتی که سایر بانکها ارائه میکنند را در اختیار مشتریانش قرار میدهد ولی از نظر خدمات تخصصی به ویژه در مورد نرخ سود و تسهیل برخی موارد مانند سرعت در انجام عملیات و پیگیری امور ارزی مشتریان، امکان خدماترسانی بهتری را در اختیار دارد.
حسینیان یادآور شد: شرکتهای زیرمجموعه بانک توسعه صادرات از جمله صرافی، کارگزاری و تامین سرمایه نیز به طور مرتب با همکاری شعب بانک در تماس بوده و امکان استفاده از خدمات ذیربط را فراهم می آورند.
وی، سبد مشتریان بانک توسعه صادرات را به سه دسته مشتریان با توانمندی بالا، متوسط و شرکتهای دانش بنیان تقسیم کرد و افزود: باشگاه مشتریان بانک بر اساس تقسیم بندی های انجام شده، خدمات ویژهای را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد.
رییس اداره کل صادرات بانک توسعه صادرات ایران درباره سقف اعتباری شعبه ارومیه این بانک در ارائه تسهیلات به مشتریان، اظهار داشت: ساختار بانک برای هر شعبه سقفی را تعیین کرده و در صورتی که درخواست مشتری فراتر از سقف مشخص شده برای شعبه باشد مراتب جهت تصمیم گیری به ارکان اعتباری بالاتر منعکس و در فاصله زمانی کوتاهی به آن ها رسیدگی میشود.
حسینیان با اشاره به تفاهمنامه منعقده بین بانک توسعه صادرات با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، افزود: این تفاهمنامه در راستای حمایت از شرکتهای دانش بنیان امضا شده و منابع خوبی هم در آن در نظر گرفته شده است. براین اساس بانک توسعه صادرات از طریق منابع خود، صندوق توسعه ملی و منابع تلفیقی یا منابع صندوق توسعه ملی با مکانیزم تعریف شده در تفاهم نامه امضا شده بین بانک و صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلاتی را با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد در اختیار این شرکتها قرار میدهد.
وی در خصوص فرآیند اخذ تسهیلات شرکتهای دانش بنیان گفت: به منظور بهره مندی شرکت های دانش بنیان از این تسهیلات در چارچوب تفاهم نامه مذکور، شرکت ها می بایست نسبت به ثبت اطلاعات خود در سامانه غزال اقدام کرده و ضمن هماهنگی با کارشناسان صندوق و بانک نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند.
Tuesday, 19 November , 2024