رئیس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک روز پزشک و تأکید به ضرورت حمایت از پزشکان و پرستاران، درگذشت اندیشمند دینی، محمدرضا حکیمی را تسلیت گفت.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن اظهار تسلیت درگذشت اندیشمند دینی، محمدرضا حکیمی اظهار کرد: درگذشت ایشان به امت اسلامی، ملت عزیزمان، حوزه‌های علمیه، مقام معظم رهبری و البته خانواده بزرگ حکیمی تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به روز بزرگداشت بوعلی سینا و روز پزشک اظهار کرد: انصافا در یک سال و نیم گذشته، مجاهدت و از جان گذشتگی کادر درمانی پزشکان و پرستاران را دیدیم. به عنوان یک رزمنده باید بگویم که این تنها مجاهدت رزمندگان در عرصه سلامت نبود. در دوران دفاع مقدس، با همان دسته‌های اول که رزمندگان به سمت خط مقدم حرکت می‌کردند؛ بخشی از پزشکان ما رزمنده بودند و رزمندگی می‌کردند. بخشی از پزشکیان ما نیز با همان رسته‌ها و دسته‌ها برای ارائه خدمات پزشکی همراه رزمنده‌ها به خط می‌رفتند.

قالیباف ادامه داد: بزرگترین و بهترین تجهیزات و امکانات در سه – چهار کیلومتری پشت خط مقدم برای سخت‌ترین جراحی‌ها برای مجروحین برقرار بود. در مدافعان حرم نیز حضور پزشکان را تجربه کردیم. زحمات این عزیزان و شهدای این عرصه را گرامی می‌داریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک روز پزشک به این پزشکان و پرستاران نبریک گفت و تأکید کرد: امیدوارم بنده و همکارانم قدرشناسی کنیم تا عزت و منزلت آنها حفظ شود. حمایت‌های لازم در عرصه مادی را نیز جدی بگیریم.

متن کامل پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت علامه محمدرضا حکیمی پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ

درگذشت عالم ربانی حضرت علامه محمدرضا حکیمی، مجتهد متأله، دانشمند اسلام‌پژوه و صاحب اثر شریف الحیاة موجب تأسف و تأثر عمیق شد.

آن مرحوم سراسر عمر خود را یکسره وقف ترویج معارف اسلامی نمود و با سلوک زاهدانه خود مروج سیرۀ علمی و عملی ائمه هداة علیهم السلام در میان جان‌های جویای حقیقت به خصوص جوانان بود.

ایشان با تالیف آثار گرانبهایی از جمله کتاب خورشید مغرب نقش برجسته‌ای در ترویج فهمی عالمانه و انقلابی از اسلام در مقاطع تاریخی مهم ایفا کرد و با تدوین دائرة المعارف سترگ و عظیم‌الشأن الحیاة نقشی کم‌نظیر در مرزبانی از معارف حقة اهل بیت علیهم السلام بر عهده گرفت. علامۀ حکیمی که همۀ عمر را با آزادگی و پرهیزگاری گذراند و ندای عدالت‌طلبی عاقلانه اسلامی را به گوش مردم رساند، امروز در پناه رحمت و مغفرت الهی آرام گرفته است و آثار ایشان باقیات صالحات ارزشمندی برای آن مرحوم است؛ عموم جوانان و نوجوانان می‌توانند با بهره‌گیری از آن دریای معرفت، آموزه‌های متعالی اسلامی را به احسن وجوه بیاموزند و سرلوحۀ زندگی خویش قرار دهند.

اینجانب درگذشت مرحوم علامه حکیمی را به عموم مردم ایران، حق‌جویان و حقیقت‌طلبان، شاگردان آن مرحوم و بیت معزز، مکرم و عالم‌پرور حکیمی تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌کنم.»